Corona update

Ook onze deuren sluiten tijdelijk

 

Beste klant,

 

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, hebben wij met het gehele Koppig-team moeten besluiten om de deuren van onze salons tot en met 6 april gesloten te houden. Hoewel we dit besluit met pijn in ons hart hebben genomen, was het geen moeilijk besluit. De gezondheid van onze Koppigklanten en personeelsleden gaat immers boven alles!

 

Het is simpelweg onmogelijk om ons vak op een goede manier uit te oefenen en daarbij ook de richtlijnen van het RIVM, zoals het 1,5 M van elkaar verwijderd blijven, na te leven. Wij volgen dan ook het advies van onze branche organisatie ANKO op, om alle Koppigsalons tot en met 6 april te sluiten.

 

Heb je nog haarproducten nodig? We bieden deze tot en met 6 april aan met 10% korting. Ook hebben wij een speciaal pakketje samengesteld om uitgroei te voorkomen. De kosten hiervan zijn € 17,50 en, net als andere haarproducten, te bestellen via het onderstaande e-mail adres van jouw Koppigsalon.

 

Graag zien we je na 6 april weer terug in één van onze Koppigsalons! Mochten er nog ontwikkelingen zijn dan zullen wij ons uiteraard weer bij jullie melden.
Voor de tussentijd: Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

 

Schijndel: marleen@kapsalonkoppig.nl
Geffen: geffen@kapsalonkoppig.nl
Nistelrode: nistelrode@kapsalonkoppig.nl
Heeswijk: heeswijk@kapsalonkoppig.nl